Půlkilová dětská čokoláda, bílá, 500g

Poctivá bílá čokoláda se vším jak má být a jak jí možná neznáte. Bílá čokoláda od Steiner & Kovarik je velmi oblíbená a vyráběná z těch nejlepších ingrediencí. Tato půlkilová prémiová čokoláda Vás nadchne svojí elegantní barvou a neskutečnou vůní a chutí. Pro svátek dětí jsme ji dozdobili barevnými čokoládovými figurkami a mandlemi v čokoládě, vše s použitím přírodních barviv.

V limitované formě ji ručně vyrábíme v čokoládovně Steiner & Kovařík.

 

Skladem (14 ks)
Kategorie: Tipy na dárek
Hmotnost: 0.5 kg
Bez umělých barviv
Bez umělých barviv
Bez lepku
Bez lepku
Bez palmového tuku
Bez palmového tuku
Česká ruční výroba
Česká ruční výroba
Nejvyšší kvalita
Nejvyšší kvalita
Od 2 000 Kč doprava ZDARMA
Od 2 000 Kč doprava ZDARMA
Podporujeme konkrétní farmáře
Podporujeme konkrétní farmáře
Bean to bar
Bean to bar

Složení:

bílá čokoláda: obsah kakaové sušiny min. 28 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, aroma: pravá vanilka),  mléčná čokoláda: obsah kakaové sušiny nejméně 32 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, sušená syrovátka, mléčný tuk, emulgátory: sójový lecitin a E476, aroma: vanilin ), mandle pražené, barviva (slunečnicový olej, voda, kyselina citronová, sacharózový sirup, maltodextrin, ředkev, černý rybíz, jablko, spirulina, světlice barvířská, citron), kandovaná růže (cukr, květy růží, arabská guma, barvivo:karmín, aroma), kandované fialky (cukr, květy fialek, arabská guma, barvivo: karmín, indigotin, Capol 254N (arabská guma, cukr, glukózový sirup, palmový olej, kyselina citronová, kyselina sorbová, voda), Capol 425M (ethanol, šelak, kokosový olej). Může obsahovat arašídy a suché skořápkové plody. Uchovejte v chladu a suchu.  


Energetické hodnoty pro 100 g:

2392 kJ/ 572 kcal; Tuky – 36,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny – 22,0 g; Sacharidy – 54,4 g, z toho cukry – 54,0 g; Bílkoviny – 6,0 g; Sůl – 0,21 g.

Tento výrobek neobsahuje lepek.

 
  
Výrobce: Pražská čokoláda s.r.o. | K Sadu 754/2b, 18200 Praha 8



Netto 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: